logo Casalina

U19 meisjes Hockey Rotselaar boeken progressie

U19 meisjes Hockey Rotselaar boeken progressie
De U19 girls van Hockey Rotselaar met olympisch kampioen Thomas Briels Foto Sylvia Andries

De U19 meisjes van Hockey Rotselaar zijn de “oudste” jeugdploeg van Hockey Rotselaar. Meerdere leden van dit team was onderdeel van één van de eerste vier ploegen bij de oprichting van deze vereniging in 2019. 

De toenmalige U16 meisjes hadden er bij de opstart een half jaar training opzitten. Dat kan u hier nog eens bekijken. Ondertussen is deze ploeg, bestaande uit enkele ervaren speelsters, enkele beginsters of een enkelinge die terug begon te hockeyen ingedeeld in VHL 3. Daar betalen ze vooral leergeld, maar ze kon al één keer winnen en wel met een stevige 0-6 op het veld van Genk.

De rood-zwart-witten maakten ook progressie, waar ze begin februari kansloos met 5-1 verloren tegen Hannut, behaalden ze onlangs een bemoedigender resultaat. Tegen datzelfde Hannut verloren ze enkele weken geleden nipt met 4-5. Ze hebben dit seizoen nog twee wedstrijden voor de boeg, te beginnen zaterdagnamiddag vanaf 14.30 uur tegen de KHC Leuven u19 girls 4 en dit op het veld van de Keerbergen Tigers aan de Putsebaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *