logo Casalina

U14 indoor meisjes van Hasselt Stix zijn in goeden doen

U14 indoor meisjes van Hasselt Stix zijn in goeden doen
De U14 girls 2 indoor van de Stix Hasselt

De U14 Girls 1 en U14 Girls 2 van de Hasseltse Stix spelen deze winter met heel veel plezier en succes indoor hockey. U14 Girls 2 staat helemaal bovenaan in de rangschikking in VHL3. Met nog vier wedstrijden te gaan, staan ook U14 Girls 1 er eveneens goed voor.

De meiden van de U14 G2 verloren nog geen enkele wedstrijd en maakten samen al 48 doelpunten. Ze speelden gelijk tegen Mechelse en wonnen tegen Merode, Hoegaarden en de Blue Lions Tervuren. Managers Ine Witters en Katrien Ketelslagers en trainer-coach Valentina Giorgi maakten van deze U14 groep een team van hechte vriendinnen.
Cleo Basteijns, Aline Byloos, Charlize Degens, Mien Geurts, Helena Judo, Miep Leenders, Marie Leroi, Liene Michielsen, Ana Stergialis, Olivia Stulens en Josefien Vandeput gaan voor elkaar door het vuur en laten zondag na zondag knap aanvallend spel zien. Het speelplezier spat er vanaf en ze gaan resoluut voor de titel.De U14 G1-ploeg van managers Lore Rogge en Kim Simons en trainer-coach Quinten Vertessen voert de stand aan in Nationaal 1. Ze laten de meisjes van Pingouin en White Star voorlopig nipt achter zich en wonnen al vlot van Racing, Beerschot en Wellington. Het belooft nog een spannende competitie te worden. Céline Beckers, Lucie Van Den Born, Floore Vandereyken, Babette Jans, Virginie Thiel, Lyana Amara, Fien Reyskens, Celine Dempsey, Eline De Cuyper en Rania el-Abbd zijn vastbesloten om zich helemaal in te zetten en elke match hun uiterste best te doen.

De U14 girls 1 van de Hasseltse Stix
De U14 girls 1 van de Hasseltse Stix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *