logo Casalina

U14 Boys 1 KHC Leuven en Stix Hasselt vlogen erin en combineerden zaalhockey en veldhockey

U14 Boys 1 KHC Leuven en Stix Hasselt vlogen erin en combineerden zaalhockey en veldhockey
De U14 Boys 1 van KHC Leuven en de Stix Hasselt poseren indoor, dat kunnen ze in januari 2024 ook

De U14 jongens van Hasselt Stix en KHC Leuven ontmoetten elkaar dit weekend in de zaal én op het veld. De sportievelingen speelden zaterdag in Hélécine een indoorcompetitiewedstrijd. De ploegen van coaches Floris Jüsche en Emanuele Iossa komen uit in Nationaal twee en speelden een leuke en spannende wedstrijd met goalies Edouard Demaeght en Matthias Bleiman in de hoofdrol.

Het team uit Hasselt won uiteindelijk na twee doelpunten van Milo Hardy en Matthis Dias. Het was een belangrijke overwinning voor Stix. De jongens blijven comfortabel aan de leiding met nog slechts twee wedstrijden te gaan. Indien ze zaterdag opnieuw goed spelen, durven ze al uit te kijken naar een kampioenstitel volgende week!

De managers van beide ploegen organiseerden dan nog zondagvoormiddag een oefenwedstrijd op het veld in Leuven. Begin februari hervat de outdoorcompetitie en de spelers willen zich voorbereiden. In een sfeer van vriendschap en fair-play gingen ze er beiden vol voor. De teams moesten nog ietwat wennen aan het outdoorspel en leerden veel bij. Achille Willems, Elia Croquey, Milo Hardy en Quinten Naessens scoorden tijdens de oefenwedstrijd voor de Stix. De spelers waren blij dat ze het outdoorspel samen terug opgepikt hadden en voor de competitiestart alvast weer konden wennen aan het veld.

U14 boys KHC Leuven - Stix Hasselt outdoor
U14 boys KHC Leuven – Stix Hasselt outdoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *