logo Casalina

Marcucci en Pérez voelen zich goed bij KHC Leuven

Marcucci en Pérez voelen zich goed bij KHC Leuven
Marcucci (l) en Pérez vinden hun draai bij KHC Leuven

KHC Leuven greep voor eigen publiek naast een puntje tegen Victory Edegem. De twee Argentijnsen Valentina Marcucci en Catalina Sofia Fortes Pérez zijn twee nieuwe gezichten waarmee het Leuvense thuisfront voor het eerst mee kon kennis maken.

Het dartele duo kwam uit de Argentijnse competitie over.

“”We hadden op sportief vlak niets om handen in ons thuisland, daar de Argentijnse competitie door de covid 19-situatie helemaal stil ligt. We vonden het een leuke uitdaging om naar hier te mogen komen en hier in actie te komen. We werden hier zeer goed ontvangen bij Leuven, ik kan geen slecht woord kwijt over onze ervaringen hier”, opent Pérez positief. “De trainingen verlopen eveneens prima.”

Tegen Victory was het een verhaal van net niet voor KHC Leuven.

“Tijdens de eerste tien minuten van de partij leken we precies verloren te lopen op het veld. Het was precies of de focus minder was. Daardoor kon Victory pressen, wij zochten een manier om erdoor te komen en in ons spel te komen. Dat lukte gaandeweg. Een 2-2 behoorde zeker tot de mogelijkheden. We staan momenteel onterecht op de laatste plaats, we hebben als ploeg veel meer in onze mars. Dat willen we komende donderdagavond bewijzen op onze volgende opdracht bij de Waterloo Ducks”, vervolgt Marcucci.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *