logo Casalina

Jong FC Moorsel B ontvangt FFF Brussels in zoektocht naar winst

Jong FC Moorsel B ontvangt FFF Brussels in zoektocht naar winst
FC Moorsel B op training poseren fier met nieuwe shirtsponsor de Carrefour Express uit Leefdaal

Na een oplawaai op verplaatsing tegen Haren mikt het jonge FC Moorsel B op een overwinning tegen FFF Brussels voor eigen publiek. Vorige speeldag hadden de oranjehemden flink wat afwezigen, een groot deel daarvan komen deze zaterdagavond terug. Trainer Steven Feyaerts vreest dat een gebrek aan ervaring hen de das gaat omdoen.

“We moesten op Haren verschillende spelers doorschuiven naar de A-ploeg en speelden zelf met vier zeventienjarigen en één achttienjarige. Enkele spelers waren ook op vakantie en enkelen waren naar het WK wielrennen. We hadden tegen Haren de rust moeten ingaan met een 2-2, maar we missen de gelijkmaker op strafschop. In de counter na de gemiste penalty krijgen we 3-1 te slikken. Dat was een zware dobber”, blikt coach Feyaerts terug, die zelf als speler zeven jaar actief was bij FC Moorsel.

FFF Brussels is een ervaren team, daar vreest Moorsel B voor.

“Het zal ons aan wedstrijdervaring ontbreken tegen hen. We proberen steeds te voetballen en dat siert mijn spelers, dat ze op die manier naar een oplossing zoeken. FFF Brussels is een team van niveau, ondanks dat gegeven spelen we thuis en gaan we uit van eigen kracht. Dat betekent dat we voor de volle drie punten zullen gaan, dat is steeds de bedoeling thuis. Bovendien komen verschillenden terug uit vakantie, waardoor we sterker voor de dag kunnen komen”, besluit de T1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *