logo Casalina

Meiden NVV Tienen B promoveren met nipt verschil als derde naar derde provinciale

Meiden NVV Tienen B promoveren met nipt verschil als derde naar derde provinciale
NVV Tienen B promoveert naar derde volleyprovinciale

Het jonge Nooit Volleerd Volley Tienen B werd derde in hun reeks in dames promo vier b, in mensentaal vierde volleyprovinciale. Ze zagen het autoritaire Golazo Averbode B de titel pakken met een perfect rapport. Ook tweede Wolvertem-Sporting B deed het goed en stijgt een reeks samen met de jonge lichtblauwen uit de Suikerstad.

De strijd om plaats drie was ongemeen spannend, deze ging tussen NVV Tienen B en VBT Machelen C. Beiden hadden 39 punten, maar de Tiensen telden één gewonnen match meer. Ze wonnen hun slotmatch thuis met 3-1 tegen Wevok Sint-Joris-Weert B, het was op een haartje, want ze wonnen set vier met 25-23.

NVV B bestaat uit Alessia, Caroline, Femke, Kato, Laura, Marthe, Mieke, Mirte, Nora en Zoë. Zij werden het volledige seizoen ondersteund door de U17 A bestaande uit Fenna, Olivia, Senna, Nena, Aster, Saar, Marie, Ella, Elena, Fleur waarmee zij ook een heel seizoen samen hebben getraind. Het samenwerken tussen deze twee groepen heeft overduidelijk geloond. De trainer van dit kleurrijke geheel is Roberto Ventura. Een voorbeeld van hoe ze het er in deze competitie vanaf brachten, kan je hier bekijken.

Feniks Haacht D en NVV Tienen B namen het onlangs tegen elkaar op
Zevende Feniks Haacht D en derde NVV Tienen B namen het tegen elkaar op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *