logo Casalina

Meiden Eendracht Mazenzele-Opwijk kunnen zich herpakken op Staden

Meiden Eendracht Mazenzele-Opwijk kunnen zich herpakken op Staden
De meiden van Eendracht Mazenzele-Opwijk anno 2023-2024

De ladies van Eendracht Mazenzele-Opwijk komen uit in tweede interprovinciale, waar ze vorig seizoen eindigden op een gedeelde vierde plaats. Deze jaargang gaat het iets moeizamer, maar een zevende stek behoort zeker nog tot de mogelijkheden. Om een stapje dichter tot dat doel te komen, winnen ze best op bezoek bij het West-Vlaamse SK Staden.

Een korte terugblik naar vorige speeldag leert ons dat de zwart-groen-gelen op eigen veld verloren van de streekgenoten van Leeuw Brucom. Dat gebeurde met het kleinste verschil. Met nog een kwartier te gaan, slikten ze het enige doelpunt van de partij. Momenteel zijn ze aan een mindere reeks bezig in de tweede competitiehelft. In de heenronde pakten ze thuis de zege tegen SK Staden, kapitein Anouk Bonnarens bracht toen na 36 minuten de enige treffer aan. Bonnarens speelde dit seizoen het meeste, ze kwam tot nu toe al 1.513 minuten op een maximum van 1.530, daarna volgt doelvrouw Julie Siccard met 1.440 minuten en dan volgt nummer tien Tineke Ceuppens als derde met 1.361 minuten.

Ze scoorden tot nu toe 26 doelpunten tijdens hun 17 voorbije duels. Drie meiden mogen zich medetopscorer heten bij EMO; zowel Lente Goossens, Livia De Coster en Valerie Verhofstadt tekenden elk vier doelpunten aan. Het trio staat net niet in voor de helft van de gerealiseerde goals. Hopelijk kan één van hen zorgen voor bevrijding op West-Vlaamse ondergrond en wel deze zaterdagnamiddag vanaf 15 uur aan sportcentrum De Wankaarde aan de Bruggestraat 41 in Staden. Alle supporters zijn meer dan welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *