logo Casalina

KVC Langdorp nam afscheid van spits die in Australië scoort in vierde klasse

KVC Langdorp nam afscheid van spits die in Australië scoort in vierde klasse
Manossa Diouck aan de bal namens KVC Langdorp

KVC Langdorp nam iets meer dan een maand geleden afscheid van spits Manossa Diouck. Bij de blauwen uit het Aarschotse was hij van doorslaggevende waarde, want hij scoorde 19 keer op 21 matchen tijd. Hij stapte onlangs over naar Mill Park Soccer Club nabij Melbourne, een vierdeklasser die in het voorbije seizoen in de middenmoot resideerde.

Bij het team dat uitkomt in de middenmoot in vierde klasse realiseerde hij toch al een vier goals over vijf matchen. Hij zal binnenkort terugkeren naar België en is op zoek naar een uitdaging in de nationale reeksen of eerste provinciale en heeft zelfs contacten met teams uit Thailand, kortom het kan zoals steeds alle kanten uit met Diouck.

“Het seizoen is hier zo goed als ten einde. Ik wacht op contacten met geïnteresseerde clubs, een team uit nationale reeksen zou mooi zijn, maar ik wacht wel wat er op me afkomt. Ik speel zowel graag op de flank als in de punt van de aanval, met een lichte voorkeur voor dat laatste”, lichtte Diouck toe vanuit Australië.

Geef een reactie