logo Casalina

Korbeek Sport pakt vijftien op vijftien en ontvangt ongeslagen leider VC Bertem-Leefdaal B

Korbeek Sport pakt vijftien op vijftien en ontvangt ongeslagen leider VC Bertem-Leefdaal B
Bij Korbeek Sport willen ze HO Testelt een warme ontvangst geven

Vierdeprovincialer Korbeek Sport ging onlangs Sparta Schaffen op eigen ondergrond kloppen met 0-3 en behaalde zo na een mindere start een opvallende vijftien op vijftien. Dat bracht Korbeek op een gedeelde derde plaats in de klassement in vierde provinciale b. Trainer Gilbert Winant hoopt zaterdagavond vanaf 19 uur de reeks van de hemelsblauwe leiders Bertem-Leefdaal B te breken op het eigen Eikenbemde in de Bierbeekstraat.

Steun en toeverlaat van Korbeek Sport, trainer Gilbert Winant, geeft zijn indrukken weer.

“Bertem-Leefdaal B steekt er bovenuit. We zijn als Korbeek Sport wel tevreden met onze reeks, het is één van de mooiste competities van de voorbije jaren. Bij ons was de voorbereiding niet top en dat resulteerde in een twee op negen na drie wedstrijden. Als je snel zeven punten verliest, dan moet je reeksen neerzetten. We boekten een twaalf op twaalf en wilden dan een zes op zes tegen Schaffen en Bertem-Leefdaal B. Om bovenaan mee te doen moeten we nu scoren”, wist Winant. “Op Schaffen misten we enkele spelers, maar dat was bij hen ook het geval. Op hun groot veld speelden we graag, jammer genoeg misten we in de tweede helft vele mogelijkheden.”

Het team van 15 op 15 wil de bezoekers geen 30 op 30 bezorgen.

“Wij doen het uiteraard goed met 15 op 15. We zouden graag hun zegereeks gestopt zien, hopelijk is dat het geval tegen ons. Ze vormen al enkele jaren samen een prima geheel en zijn op elkaar ingespeeld. Net zoals wij vormen de spelers onderling een vriendengroep. We hopen tegen hen te kunnen zegevieren, zaterdagavond weten we meer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *