Klim-Op Begijnendijk en SNA Keiberg houden elkaar op 2-2

Onder andere SNA Keiberg (rechts) moet deze zaterdagavond nog aan de bak

SNA Keiberg had een snedige eerste helft in de benen en ging de rust in met een 0-1. In de tweede helft klom de Klim-Op rond het uur op een 2-1-voorsprong. In de slotfase kon de immer bedrijvige Ozcan de finale 2-2 op het scorebord zetten.

Beide teams hadden nog maar enkele trainingen, Klim-Op zes en Keiberg drie, in de benen en stelden per helft bijna een volledig nieuw elftal op. De eerste helft was voor de zwart-gelen van SNA. Küçükköse werd diep gespeeld en doelman Davy Goossens haalde hem pardoes neer. Aanwinst in de aanval Toon Van Embden trapte de penalty binnen, een terechte 0-1.

Enkele minuten na de rust verzilverde thuisspeler Kobe Goossens een goede actie over links, 1-1. Ongeveer op het uur ging Cuypers neer in het Keibergse strafschopgebied, ref Van Eygen floot resoluut de strafschop. Kapitein Lars Bruynseels zette zich achter de bal en mikte deze in de linkerhoek. Doelman Duerinck was kansloos.

Naar het einde toe wou Keiberg aanzienlijk meer. Ingevallen thuisdoelman Baus dacht Ozcan te kunnen omspelen als allerlaatste man. Dat liep verkeerd hij snoepte de bal af en legde de 2-2 in de netten.

Doelpunten: 27’ Van Embden (0-1), 50’ Goossens (1-1), 60’ Bruynseels (2-1 strafschop), 81’ Ozcan (2-2).

Wil je bekijken wie er nieuw is bij Klim-Op Begijnendijk en/of SNA Keiberg? Dat kan hier.