logo Casalina

KFC Herent B beleefde goede voorbereiding maar …

KFC Herent B beleefde goede voorbereiding maar …
KFC Herent B heeft een degelijke voorbereiding achter de rug

Derdeprovincialer KFC Herent B kon zich vorig seizoen in de finale fase van de competitie redden. Nu willen de geel-blauwen het niet zo ver laten komen, alleszins hun voorbereiding was meer dan in orde. Ze wonnen al hun duels in de Beker van Vlaams-Brabant B en sloten hun laatste duel af met 1-4-cijfers op Baal B, nochtans bij de rust stond het nog maar 1-1.

In de tweede helft kwam het Herentse B-team erdoor, Lou Beunen, Niels Houben met zijn tweede van de namiddag en Daan Cornet plaatsten de eindcijfers op het scorebord.

“We willen het zeker niet zo ver laten komen zoals vorig jaar in het klassement. Langs de andere kant zitten we nu deels met een nieuw team, vijf ervaren spelers zijn verdwenen en hun plaats werd door de jeugd ingenomen. Normaal zullen we het toch iets beter doen dan vorig seizoen”, klonk het bij de sportieve staff van het jonge team dat komend seizoen zal evolueren in derde provinciale c. “Het was een goede voorbereiding maar daarin zijn we niet echt enorm uitgedaagd, dat is de enige factor die we nog missen. In de competitie zal dat ongetwijfeld wel volgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *