logo Casalina

Geen Rock Werchter op 26 juni, maar wel de Obstacle Fun Run voor kinderen bij Rapide Wezemaal

Geen Rock Werchter op 26 juni, maar wel de Obstacle Fun Run voor kinderen bij Rapide Wezemaal
Aan de Vleugtweg in Wezemaal ademt de kantine de glorie van vroegere tijden uit

Helaas is er ook dit jaar geen sprake van Rock Werchter op 26 juni, maar voetbalclub KFC Rapide Wezemaal stelt een alternatief voor. Dat doen de rood-witten in de vorm van de Obstacle Fun Run voor kinderen! Deze run zal bestaan uit ongeveer twintig hindernissen verspreid over een parcours van iets meer dan twee kilometer aan het voetbalcomplex van Rapide Wezemaal aan de Vleugtweg.

Behendigheid, kruipen, sluipen, evenwicht, klimmen, slingeren, rollen, springen, kracht,… werkelijk alles komt aan bod!! Het parcours zal in duoteams worden afgelegd. “We leggen de nadruk op het gezellig samen zijn en samen plezier maken op een sportieve manier. Elkaar helpen de hindernissen te trotseren in plaats van er een echte “race” van te maken. We richten ons op iedereen van het geboortejaar 2008 tot en met 2015. Neven, nichtjes, vrienden, kennissen, buren, broers en zussen allemaal zijn ze welkom. Uiteraard is dat ook voor hun supporters het geval. Mits betere besmettingscijfers omtrent corona bestaat de mogelijkheid om na de inspanning een hapje of een tapje te nuttigen. Hopelijk kunnen we er zo een echt warm feest van maken. We proberen zo iedereen op een aparte en sportieve manier te vermaken”, klonk het bij KFC Rapide Wezemaal.

Dagindeling:

  • 9 uur: verwelkomen van de deelnemers en het afwandelen en bezichtigen van het parcours.
  • 10 uur: start 11-, 12-, 13-jarigen
  • 10.20 uur: start 8-, 9-, 10-jarigen
  • 10.40 uur start 6- en 7-jarigen
  • tussen 11 en 17 uur wordt het eerst uur steeds herhaald, met een start om de twintig minuten.
  • laatste start om 17u40
  • 18 uur: parcours afgesloten
  • afterparty

De prijs om hieraan deel te nemen bedraagt acht euro per ronde per deelnemer, of je kan ook een beurtenkaart pakken ter waarde van 32 euro voor vijf beurten. Deze beurtenkaarten zijn niet op naam. Je krijgt een pet in de kleur van de leeftijdscategorie exclusief bij voorinschrijving, op de dag van de inschrijving is dat zolang de voorraad strekt. Info via www.jeugdrapide.com en www.rapide.be snel inschrijven is de boodschap, want de inschrijvingen lopen als een trein!

Rapide Wezemaal vraagt om zich via bijgevoegd inschrijvingsformulier in te schrijven zodat ze een zicht krijgen op het aantal potentiële deelnemers. https://forms.gle/h7RFjeJrNCTN82tL9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *