logo Casalina

U15 A BHS United kampioen, aan belangstelling geen gebrek!

U15 A BHS United kampioen, aan belangstelling geen gebrek!
De U15 A van BHS United vieren hun titel

De U15 A van Boortmeerbeekse fusieclub BHS United speelde in het eigen stadion aan de Meerbemdweg kampioen. De zwart-rood-witten stonden zes punten voor tweede Eppegem en hadden nog een puntje nodig. Ze speelden thuis tegen Woluwe-Zaventem om deze queeste tot een goed einde te brengen.

Vanaf het eerste fluitsignaal zijn ze er direct ingevlogen en stonden ze na een kwartier al 3-0 voor. Twee goals van topschutter Ferre. In het tweede kwart van twintig minuten lag het tempo lager en kwam Woluwe tot 3-1 terug. Dan net na de rust scoort Jasper een kopbaldoelpunt, meteen de belangrijke 4-1 op het scorebord. Nadien verwaterde het spel wat en werd het nog 4-2 in het slotkwart.

De sfeer was top, ook al door het vele opgetrommelde volk dat kwam supporteren. De b-ploeg van de U15 was eveneens aanwezig net als de U17.  De ouders van de kampioenen zich hadden als thema allemaal in het rood uitgedost, één van de clubkleuren. Dat manifesteerde zich bijvoorbeeld in t-shirts, jasjes of sjaals. Achteraf vierden ze nog een memorabel feestje in de kantine.

De sfeervolle mama's van de U15- kampioenen van BHS in beeld
De sfeervolle mama’s van de U15- kampioenen van BHS in beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *