logo Casalina

Kom jij de U21 van OHL C naar de titel schreeuwen?

Kom jij de U21 van OHL C naar de titel schreeuwen?
De U21 C van OH Leuven kunnen komend week kampioen spelen

De U21 C van Oud-Heverlee Leuven kunnen zich komende zaterdagochtend tegen VC Houtem-Oplinter tot herfstkampioen spelen. In hun gewestelijke reeks wonnen ze vorige speeldag de buren van VK Linden met 5-1. De spreekwoordelijke rode loper ligt uitgerold, nu moeten de withemden het enkel nog afmaken.

Tot nu toe wonnen de Leuvenaars tien keer en verloren ze één keertje, ze scoorden 74 keer op 11 matchen en incasseerden er 20.

Zaterdag om 9.30 uur spelen de U21 C van OHL hun laatste thuiswedstrijd in de competitie voor de winterstop in de Korbeekdamstraat 42 in Oud-Heverlee. Bij winst of gelijkspel zijn de jonge kerels van OHL kampioen. Enkel wanneer ze verliezen en dichtste achtervolger VS Kortenaken de achterstand van 26 doelpunten inhaalt, in hun twee laatste wedstrijden. Enkel zo kunnen zij alsnog het herfstkampioenschap in de wacht slepen. De Hagelanders ontvangenzij op hun beurt staartploeg in de reeks, KDN United. De spreekwoordelijke teerling wordt zaterdag geworpen, hopelijk in het bijzijn van vele supporters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *