logo Casalina

Boutersem United zoekt jeugdtrainers voor volgend jaar

Boutersem United zoekt jeugdtrainers voor volgend jaar
De U15 van Boutersem United

De groen-witten van Boutersem United tellen momenteel 210 jeugdspelers en zijn naarstig op zoek naar gedreven trainers om volgend seizoen hun voetbaljeugd het één en ander bij te brengen. Aan voorbeelden hebben ze geen gebrek de vrouwen spelen jaarlijks top vijf in eerste provinciale, de mannelijke collega’s dingen mee naar een plaats in tweede provinciale.

Heb je zin om volgend seizoen hun sportieve team te vervoegen? Heb je een passie voor voetbal en deel je deze graag met de jeugd? Heb je de ambitie om een speler individueel en een groep collectief te laten groeien? Dan ben jij misschien de ideale kandidaat om een familiale club zoals het wit-groene Boutersem United te vervoegen.

Voor meer info of om voor je kandidatuur in te dienen, kan je contact opnemen met jeugdvoorzitter Heidi Frans via heidi.frans@boutersemutd.be of via 0470 57 31 07. Boutersem zoekt nog gemotiveerde trainers om actief te zijn in de onderbouw en bovenbouw, kandidaten met en zonder diploma zijn welkom. Ze zijn ook nog op zoek naar coördinatoren (Uefa Diploma C vereist of bereid dit te behalen) en een TVJO (Uefa Diploma B vereist).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *