logo Casalina

KFC Werchter haalt de band aan met … PSV Eindhoven

KFC Werchter haalt de band aan met … PSV Eindhoven
Jeugdstage KFC Werchter zomer 2022 Foto KFC Werchter

Met iets meer dan veertig waren ze, de jonge en gemotiveerde deelnemers aan de tweede editie van de zomerstage van KFC Werchter. Als hoogtepunt in hun sportweek trokken ze op bezoek bij Europese topper PSV Eindhoven, vorig jaar bezochten ze ook al eens topklasser Racing Genk. Ze kregen ook bezoek…

Op de slotdag van de vijfdaagse, tijdens de penalty cup kregen ze nog PSV-gerelateerd bezoek van centrale middenvelder Enzo Geerts (17) van Jong PSV, die begon bij KSC Keerbergen maar al snel doorschoof naar KV Mechelen en aansluitend PSV. Hij ondertekende er al een jaar geleden een profcontract.

Tijdens de uitstap naar Eindhoven, werd onder andere het stadion inclusief de kleedkamers een nadere inspectie doorstond, maakte ze ook een training mee van de eerste ploeg. Voorts hadden ze de jonge spelertjes flink wat water- en vooral springkasteelpret.

Het is de tweede zomerstage van de roodhemden, ze besloten ermee te beginnen nadat ze een succesvolle paasstage achter de rug hadden. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *