logo Casalina

Rugbyclub Pajot nodigt uit voor de spannende titelstrijd

Rugbyclub Pajot nodigt uit voor de spannende titelstrijd
Rugbyclub Pajot wil de titel pakken in derde nationale Foto: Rugbyclub Pajot

Rugby is een wintersport, bijgevolg zitten we in de laatste fase van de competitie. In die competities is Rugbyclub Pajot heel goed bezig! Naast hun U14, U16 en Ladies, zijn ook de Senioren titelkandidaat en wel in derde divisie.

Komende zondag, 24 maart, vind er een heel spannende zestiende speeldag plaats. De Reds van Pajot (eerste ploeg) ontvangen Doornik (RC Tournai) thuis. Pajot staat met 51 punten op de 2e plaats (1 punt verschil met de leider RC Schilde) in het klassement D3 (3e nationale), Doornik staat met 48 punten op de 3e plaats.

Als je weet dat een overwinning 3 punten waard is, dan is het alvast duidelijk hoe belangrijk de match zondag zal zijn! Gelukkig kunnen de senioren teren op een uitstekend track-record dit seizoen (11 van de 14 matchen gewonnen) én een staalharde thuisreputatie. Zou dat fel geteisterde rugbyveld op de Frans Vandersteenstraat daar iets mee te maken hebben en alsnog in hun voordeel spelen?

Rugbyclub Pajot nodigt jullie dan ook van harte uit om komende zondag af te zakken naar Lennik om de Reds toe te juichen in de strijd om de titel. De aftrap voor de reserveploeg (Greens) is er om 13 uur, de Reds spelen om 15 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *