logo Casalina

Jorn Reszczynski keert komende speeldag terug naar VC Bertem-Leefdaal

Jorn Reszczynski keert komende speeldag terug naar VC Bertem-Leefdaal
Jorn Reszczynski en Jorn Schoolmeesters in beeld

Aanvallende kracht Jorn Reszczynski (30) uit Everberg trekt komende speeldag met zijn Standaard Meerbeek op bezoek naar puntenloze rode lantaarn VC Bertem-Leefdaal B. Ongeveer vijf jaar geleden was Jorn er actief bij het A-team aan het Veronicacomplex, aan die periode koestert hij nog steeds warme herinneringen.

Toen Reszczynski er actief was, beleefde huidig coach van de A-ploeg er zijn eerste termijn. Momenteel is Cassimon er aan zijn derde avontuur toe.

“Dat was een heel leuke periode toen we vooraan met Er en Booten in een 4-3-3-formatie speelden. Ik was er twee jaar en speelde er één van mijn beste seizoenen uit mijn carrière. Het blijft altijd leuk om er terug te komen. Iedereen was en is er altijd supervriendelijk tegen mij. Als ik even tijd heb, ga ik er ook steeds een wedstrijd meepikken. Het is steeds leuk om er in de kantine te komen en verpozen”, opende Reszczynski die over een kleine twee weken 31 levensjaren zal tellen. “Het zal voor mij een iets specialere match worden in vergelijking met andere weken. Het is een duel die wij als tweede betwisten op het veld van de laatste maar we zijn de laatsten om hen te onderschatten. Je kan er absoluut van verliezen, van dat jonge geweld. Ze genieten ook van een relatief thuisvoordeel met hun kleine en smalle terrein”, wist de spits die tegenwoordig het goede weer maakt bij Standaard op de rechtsbuitenpositie. “Ik miste onlangs wedstrijden als gevolg van een hamstringblessure, maar vorig duel thuis tegen Moorsel kon ik weer volledig uitspelen. Ik heb er voorlopig geen last meer van en hopelijk blijft het ook weg. Ik moet enkel vaak stretchen, desnoods tegen de toog van de kantine”, aldus de prille dertiger met een komische noot. “Ik zie het duel op Leefdaal goed zitten. We mogen alleen niet te nonchalant worden in ons spel en de volledige focus op de drie punten leggen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *