logo Casalina

Delta Londerzeel opent competitie met derby tegen KFC Meise én vierdaagse mosselfeesten

Delta Londerzeel opent competitie met derby tegen KFC Meise én vierdaagse mosselfeesten
Delta Londerzeel anno 2023-2024

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Delta zijn befaamde Mosselfeesten, dit seizoen valt het samen met de competitie-opener thuis. De rood-gelen ontvangen niet de eerste de beste op zaterdagavond maar derbyrivaal KFC Meise. Kortom geniet die avond van het gastronomische én het sportieve in hun thuishaven in de Meerstraat.

KFC Meise heeft een dijk van een voorbereiding achter de rug. Het won bijna al zijn duels in de Beker van Vlaams-Brabant, zelfs ééntje met 9-2. Als promovendus in tweede vertoonde Delta meer pieken en dalen, maar sloten ze de voorbereiding af met twee zeges.

Op gastronomisch vlak presenteren ze dit jaar een nieuwigheid, hun mosseldagen duren vier dagen. Zodat iedereen de kans krijgt om de lekkerste mosselen uit de regio te komen proeven. De mosselen met het Goudmerk label zijn gegarandeerd de beste die verkrijgbaar zijn. Geen mosselliefhebber? Geen paniek, ze serveren eveneens koninginnenhapje, scampi en balletjes in tomatensaus. Dat was ook al deze donderdag het geval. Om iedereen goed te kunnen bedienen, plaatsen ze een extra tent naast hun al ruime kantine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *