logo Casalina

TC Tennifun Hoegaarden legt unieke verplaatsbare padelkooi en all weather tenniscourt aan

TC Tennifun Hoegaarden legt unieke verplaatsbare padelkooi en all weather tenniscourt aan
Op gravel spelen is nu uiteraard geen optie Foto TC Tennifun

Padel is de snelst groeiende sport ter wereld. Tijdens de coronacrisis bleek het ook een sport te zijn die buiten kan beoefend worden en zo als gezonder voor de bevolking kan worden bekeken. Voor vele tennislubs is het een grote investering om padelterreinen te plaatsen. TC Tennifun heeft daarom gekozen voor een samenwerking met Clix-floors. Een hele winter lang kunnen leden en kandidaat-leden komen kennis maken met het geven.

Ze hebben gekozen voor een verplaatsbare padelkooi, waarbij gebruik wordt gemaakt van verplaatsbare tegels. Een win-win situatie want de kosten voor de club zijn beperkt en daarna kan beslist worden of er interesse is om een permanent terrein te plaatsen. Deze verplaatsbare padelkooi is uniek in Vlaanderen. Meer zelfs, het veld kan ook ingericht worden als multisport-terrein voor onder meer basketbal(3×3) en minivoetbal.

“TC Tennifun is verheugd om als pilootclub voor dit project te fungeren. Daarnaast hebben we ook, eveneens in samenwerking met Clixfloors, een tennisterrein aangelegd waarop onze leden ook in de winter buiten kunnen spelen. Uniek is dat op deze tegels een gravellaag is aangebracht, om zo het gevoel van een gravelbaan in de zomer quasi perfect te benaderen”, klonk het bij de club gelegen in de Zavelkuilstraat.

Op 19 december vindt er op TC Tennifun bovendien een All Family Day plaats. Tussen 14 en 18 uur kunnen leden en andere geïnteresseerden kennis maken met het All Weather Court en de verplaatsbare padelkooi. Meer info kan u terugvinden op www.tc-tennifun.be en www.clix-floors.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *