logo Casalina

Vrije Basisschool Grasheide staat als één geheel achter de Rode Duivels

Vrije Basisschool Grasheide staat als één geheel achter de Rode Duivels
De 150 kinderen van de VBS in Grasheide

De 150 kinderen van de VBS in Grasheide kleurden zich voorbije maandag naar goede gewoonte op een matchdag van de Rode Duivels in het zwart, geel en rood. In ’s lands kleuren kwamen de leerlingen ondanks een grijze lucht stilaan op temperatuur voor de derde groepsmatch van de Belgen tegen de Finnen.

Directrice Sofie Antonis was blij dat het droog bleef op de duivelse dag in aanloop naar de match van de Belgen.

“De 150 kinderen en hun meesters en juffen waren in overwegend rode klederdracht en allerlei daarbijhorende attributen naar school gekomen. Het is de bedoeling dat de kinderen in de nationale kleuren komen opdagen op data waarop de Belgen spelen. We hebben ook een mooie affiche gemaakt en uiteraard werd onze school gepast met Belgische vlagjes versierd. De kinderen zijn heel enthousiast op wedstrijddagen van de Belgen en volgen het ook allemaal goed tegen welke landen ze moeten spelen. De beleving verenigt als het ware de kinderen, zeker na deze rare coronaperiode. Het verenigt hen net zoals dat bij de volwassenen doet, zeker omdat de Rode Duivels het zo goed doen”, wist de immer gemotiveerde directrice te vertellen.

De steun van de kinderen van de VBS in Grasheide zal wel een tikkeltje hebben bijgedragen tot het succes van de Rode Duivels, hopen we.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *