logo Casalina

U16 meisjes Eendracht Mazenzele-Opwijk ontgoochelen niet en pakken de titel

U16 meisjes Eendracht Mazenzele-Opwijk ontgoochelen niet en pakken de titel
De U16 meisjes van EMO kampioen ze vieren uitgelaten
De U16 meisjes van Eendracht Mazenzele-Opwijk werden voorbije speeldag kampioen in hun reeks. Ze klopten hun rechtstreekse concurrent én tweede JV De Pinte met 8-1. Met nog één wedstrijd te spelen en vier punten verschil is de titel definitief voor de groen-zwart-gelen.  
Met 28 punten uit 11 wedstrijden wonnen ze 9 wedstrijden, verloren ze maar één keer en speelden ze eens gelijk tegen Daknam. Ze hebben nog één wedstrijd voor de boeg, namelijk komende week zondag op Jago Sint-Amandsberg vanaf 10.30 uur. Uiteraard zijn de fans er meer dan welkom, net zoals de vorige keer.
Over het hele seizoen speelden ze 22 wedstrijden: we wonnen er achttien, speelden ze twee keer gelijk en verloren er twee. De kers op de taart zijn wel de maar liefst negen clean sheets!
“Het was dit jaar niet de bedoeling om ons echt op het kampioenschap te richten, maar meer om een groep te vormen aangezien het hun eerste jaar samen was. De gemiddelde leeftijd is veertien jaar. Als ik terugkijk op het voorbije jaar ben ik heel fier op wat ze al hebben bereikt en welke stappen ze hebben gezet in hun proces. Ik ben er zeker van dat ze ver zullen geraken. Ik kan dit zeker een geslaagd jaar noemen”, aldus trainer Maxence Kempen.
De U16 meisjes van EMO in groep
De U16 meisjes van EMO in groep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *