logo Casalina

Meer dan 2.000 trainingsuren bij de Koninklijke Diestse Turnkring kennen binnenkort apotheose met het turnfeest

Meer dan 2.000 trainingsuren bij de Koninklijke Diestse Turnkring kennen binnenkort apotheose met het turnfeest
Affiche Turnfeest 2023

Het einde van het turnseizoen van de Koninklijke Diestse Turnkring komt er sitlaan aan. Tijdens de eerste week van juni geven ze hun laatste trainingen. Hun trainers beginnen dan aan hun examens. Vóór ze zover zijn, komt eerst het hoogtepunt van het seizoen. Het jaarlijkse turnfeest van de club.

Dit jaar staat die in het teken van “KDT – The Musical” naar analogie met het welgekende TV-programma “James the musical’. Want ook de Diestse turners vinden dat iedereen een musical verdient.

“Onze gymnasten maar zeker ook onze trainers hebben hard gewerkt om jullie kinderen, kleinkinderen, vriendjes … te zien schitteren. Eindelijk kunnen de trainers laten zien wat ze gedurende meer dan 2.000 trainingsuren hebben gedaan om de gymnasten een geweldig turnjaar te bezorgen. Wij geven drie shows. Eentje op zaterdag 29 april om 13.30 uur en een tweede om 19 uur. Op zondag 30 april geven onze gymnasten nog eens het beste van zichzelf om 13.30 uur. Tijdens onze middagshows laten de kleutertjes ook hun geleerde kunstjes zien. Op zaterdagavond doen ze niet mee maar hebben we wel een “special act” ter vervanging. Op zondagmiddag zijn onze G-gymers ook van de partij en zij hebben er heel veel zin in. Allerlei musicals passeren de revue. Van klassiekers zoals The Sound of Music, Grease, Sister Act tot modernere versies als Hairspray, Lalaland, Unidamu…..Zeker de moeite om je te laten meeslepen met al deze geweldige melodieën”, wisten ze bij de organiserende club.

Wens je graag meer info over hun club dan kan je altijd hier eens een kijkje nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *