logo Casalina

Strong Nation Wezemaal heeft al een vaste kern na een kwartjaar

Strong Nation Wezemaal heeft al een vaste kern na een kwartjaar
Sabrina en een deel van haar "Strong Nationbende"

Bijna vier maanden geleden startte Strong Nation in Wezemaal. Ondertussen zijn er 22 vaste leden die meer wel dan niet present tekenen in hun work-outtent naast de kantine van voetbalclub KFC Rapide Wezemaal aan de Vleugtweg. Onder de slogans “je maakt het zelf zo zwaar als je wilt” en “altijd blijven lachen” blijven ze week na week fit en leren ze nieuwe mensen kennen.

“We hebben al een leuk groepje bij elkaar gekregen en dat op amper vier maanden tijd. Gezien ik geen nieuwe leden mee kon nemen van mijn vorige Strong Nationstek, betekent dit dat al mijn leden nieuw zijn. Het merendeel daarvan zijn dertiger en veertigers. Op zich een leuke vaststelling dat deze formule hier zo snel aanslaat. De voetballers kwamen al eens van mijn les proeven, misschien kunnen er enkelen ook meekomen met hun man en vriend en terwijl die sporten kunnen zij naarstig bij ons calorietjes komen verbranden”, wist initiatiefneemster Sabrina Van Doren. “De kans bestaat dat we in de toekomst in thema’s gaan werken. Dan denk ik bijvoorbeeld luidop aan carnaval, kerst of tijdens toernooien in shirtjes van de desbetreffende nationale teams en wie weet eens een les in blacklight, maar eerst moeten we zo”n lamp vinden”.

Samen met de Zumba en Wandelclub Werchter helpen ze het plaatselijke Rapide met de organisatie van allerhande activiteiten. De eerstvolgende is de dertiende editie van de Wijngaardberg MTB Toertocht op zondag 7 mei. “De wisselwerking onder de verschillende verenigingen die elkaar helpen wanneer nodig, maakt de sfeer hier leuk.

Iedere woensdagavond begint de les om 19.15 uur en deze sessie duurt steeds tot 20.15 uur. De eerste les is gratis, een vijfbeurtenkaart kost veertig euro én een tienbeurtenkaart zeventig euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *