logo Casalina

Veldritkampioen Wout Van Aert viert zevende seizoenszege in Baal met het Rode Kruis Vlaanderen!

Veldritkampioen Wout Van Aert viert zevende seizoenszege in Baal met het Rode Kruis Vlaanderen!
Wout Van Aert en het Rode Kruis Vlaanderen afdeling Machelen-Diegem

Veldrijder Wout Van Aert pakte op nieuwjaarsdag in Baal zeven op zeven op de GP Sven Nys, een manche van de X20 Badkamerstrofee. Na een lastige schoenenwissel en remonte was er niemand tegen hem opgewassen. Ook het Rode Kruis Vlaanderen afdeling Machelen – Diegem had de handen vol op de cross, maar mocht na afloop mooi op de foto met de kersverse winnaar!

Belgisch kampioen Van Aert zette zijn zegetocht ook in 2022 verder, in de beginfase duldde hij enkel nog de sterk gestartte Pidcock, Iserbyt en Aerts rond zich. Na een schoenprobleem en wissel maakte hij snel terrein goed en verwees hij diep in de finale de concurrentie naar de dichtste ereplaatsen.

Het Rode Kruis Vlaanderen afdeling Machelen – Diegem stond op nieuwjaarsdag met een gemotiveerd team in voor de goede zorgen van zowel renners, hun medewerkers en een amper bestaand publiek. Zo hadden ze net iets meer tijd om van de cross te genieten en na afloop werden ze ook beloond voor al hun vrijwillige arbeid in de looop van de voorbije periode, niemand anders dan Wout Van Aert kwam na zijn podiumceremonie met een brede glimlach en met hen poseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *