logo Casalina

Winst voor Gert Deno in Jeneffe-en-Condroz

Winst voor Gert Deno in Jeneffe-en-Condroz
Master Gert Deno wint in Echternach

Het Boutersemse Cycling Team 14 ALL 41 mag al vroeg in het wielerseizoen voor het eerst victorie kraaien. In het Naamse Jeneffe-en-Condroz mocht master Gert Deno, eveneens uit Boutersem, met de zegeruiker huiswaarts keren.

Na een moeilijke start vorige week was het in de tweede wedstrijd van 2023 al prijs voor trainingsbeest Gert Deno.

“Nooit eerder scoorde ik zo vroeg in het wielerseizoen. Het koude weer ligt me normaal gezien niet echt, maar na een perfecte wintervoorbereiding met een goede begeleiding was ik klaar voor een vroeg seizoensbegin”, klonk het opgelucht bij de veertiger die afkomstig is uit Bertem. Die nieuwe trainingsaanpak loonde enorm.

Na 15 kilometer koos Gert het spreekwoordelijke hazenpad op de heuvelachtige omloop, dit om de concurrenten pas na de aankomst weer te zien. Een veelbelovende start voor de renner van het Boutersemse wielerteam, 14 ALL 41.

In de sprint van een groepje van acht volgden ¬†Fabrice Kohl en Serge Leroy op 46 tellen als tweede en derde. Het peloton liep binnen op 2’30” waarbij Yves Van Minsel uit Lovenjoel de spurt won voor plaats elf.

De volgende wedstrijd voor Gert wordt gereden in het Waals-Brabantse Walhain. Daarna volgt de klimkoers van Couvin, die ook de seizoensstart inluidt voor de tweede renner van de ploeg, Pascal Ryckaert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *