logo Casalina

Wielrenner Lennie Verhaegen verwelkomt zijn fans op zijn vijfde eetdag dit weekend

Wielrenner Lennie Verhaegen verwelkomt zijn fans op zijn vijfde eetdag dit weekend
Lennie Verhaegen (r) en ploegmakker Sven Verbeeck

Tremelose wielrenner Lennie Verhaegen van het Aarschotse Stageco Cycling Team organiseert voor de vijfde keer zijn eetdag en wel op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober. Zoals de voorbije jaren het geval was, behalve in 2020 door corona, vindt het eetfestijn plaats in Zaal De Magneet in de Kapelstraat in Grootlo, een gehucht behorend tot Heist-op-den-Berg.

Op zaterdag 1 oktober is iedereen van harte welkom tussen 16.30 en 21 uur, op zondag 2 oktober is de keuken open tussen 11.30 en 21 uur. Tijdens die periode kunnen de hongerigen gespijsd worden met onder andere stoofvlees of koninginnenhapje met friet, koude schotel met friet of brood, curryworst met friet of je kan ook van pasta genieten in de vorm van een lekkere spaghetti.

Ook wie geen honger heeft, is steeds welkom in De Magneet voor een drankje en een praatje te slaan met de familie en vrienden van Verhaegen die voor hem druk in de weer zullen zijn, onder andere bekende ex-speler en trainer Johan Verhard staat er paraat voor Lennie. De opbrengsten van deze tweedaagse gaan naar de ontwikkeling van het materiaal en de kwaliteiten van deze beloftevolle twintiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *