logo Casalina

Wie wordt de opvolger van Senne Willems in de Grote Prijs Eddy Schepers?

Wie wordt de opvolger van Senne Willems in de Grote Prijs Eddy Schepers?
Het podium van de editie 2021 van de GP Eddy Schepers Foto Jo Groenevinger www.cyclingsite.be

Op de nationale feestdag vindt de Beker van België voor junioren in Heide-Linter plaats. De Grote Prijs Eddy Schepers, zoals steeds staan er buiten binnenlandse ook buitenlandse teams aan de start. 

Het vertrek vindt er om 15 uur plaats aan de Frituur Op de Hei aan het Gemeentepleintje in de Heidestraat in Heide-Linter. De deelnemers leggen 11 lussen van 10,5 kilometer af, goed voor in totaal 115,5 wedstrijdkilometers. Na de start rijden ze weg van de Heidestraat, naar de  Kasteelstraat, daarna volgen de Bredestraat, de Ransbergstraat, de Pelsstraat, de Grote Steenweg om dan weer naar de Ransbergstraat en finaal de Heidestraat te rijden. De laatste rechte lijn heeft een lengte 1,1 kilometer. Deze gaat in na het nemen van de scherpe bocht naar links aan het kruispunt van de Ransbergstraat met de Heidestraat en is licht hellend. Koninklijke Wielerclub Heide Sportief Linter staat in voor de organisatie.

Wie de opvolger van de winnaar van vorig jaar, Senne Willems, zal worden moet omstreeks 17.45 uur duidelijk worden. Hij klopte vorig jaar in de spurt met drie Maxim Delrue en Gaëtan Verleyen.

Het verkeer in de straten waarin koers wordt gereden volgt de richting van de wedstrijd. Indien de rode én de groene vlag beiden nog niet zijn langsgekomen voor en na de renners, dan is het verboden de weg op te rijden. Dit om de veiligheid van alle deelnemers te garanderen.

Meer info via www.wielerclubheidesportief.be 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *