logo Casalina

VP Consulting-Prorace verrichte zijn laatste transfers

VP Consulting-Prorace verrichte zijn laatste transfers
Jasper De Proost (als derde van links) koerste zijn laatste seizoen

Ook bij het Lubbeekse VP Consulting-Prorace Cycling Team zitten ze niet stil. Nadat ze al vijf namen tekenden naar volgende wielerjaargang toe, waaronder klepper Dennis Coenen, melden ze de komst van een trio. Of het hun laatste transfers zijn, dat wel behalve als er zich een buitenkans voordoet bij de eliterenners zonder contract.

Buiten de al aangekondigde transfers die u al eerder op onze website kon lezen, komt er nog een gezelschap naar VP Consulting-Prorace. Tweedejaarsjunior Seppe Martens uit Hoogstraten komt over van het WAC Team om er volgend jaar zijn eerste stappen te zetten als belofte. Limburgse belofte Yarne Scherpenbergh komt eveneens de Lubbeekse formatie versterken. Elite z/c Joran Michielsen uit Bonheiden is een additie die een goede brok ervaring betekent en ook al eens durft meespringen in een vlucht. De twintiger koerste het voorbije seizoen niet daar hij moest herstellen van een bekkenbreuk dat hij het jaar voordien had opgelopen.

Wegkapitein Jasper De Proost uit Kasterlee hing op het einde van voorbije seizoen zijn fiets aan de wilgen. Hij was vele jaren in de weer bij de Lubbeekse formatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *