logo Casalina

VP Consulting-Prorace heeft de Beker van België en interclubs in het vizier

VP Consulting-Prorace heeft de Beker van België en interclubs in het vizier
Het VP Consulting Cycling Team anno 2023

Het VP Consulting Team uit Lubbeek stelt zich top drie in de Beker van België als doel. Voorts willen ze een woordje meespreken in de interclubs en minstens drie keer het zegegebaar maken. Vorig jaar lukte Brent Van Der Eycken uit Vosselaar dat voor hen, zijn vervangers moeten in staat worden geacht om even goed te doen. 

Onlangs werd het 31-koppige team voorgesteld bij Garage Berghen op de  Leuvensesteenweg in Boutersem.

Grote baas Patrick Sempels legt uit waar hij met zijn blauw-geel-zwarten heen wilt.

“We haalden de top drie in de Beker van België nooit voordien, dat is nu wel de bedoeling. Met inbreng van enkele van onze nieuwe renners zouden we wel in die richting willen gaan. De kern van 29 renners is op en top gemotiveerd én we zijn in de breedte veel sterker geworden. Zelfs in die mate dat we ons zouden moeten kunnen moeien in interclubs en wie weet daar tussendoor punten te pakken”, vertelt de gedreven Sempels. “Vorig jaar moesten we lang wachten op winst, maar uiteindelijk kwamen we nog op 3 zegetuilen. We dromen ook al enkele jaren van de provinciale titel op de weg, die in het tijdrijden veroverden we eerder al.”

Het VP Consulting Team telt 15 beloften, 14 elites z/c en 2 masters.

De beloften: Mathis Avondts, Joren Bijnens, Senne Boels, Robbe Bosmans, Stijn Degeest, Daan Depuydt, Sim De Rijk, Joshua Greenwood, Jens Hendrickx, Victor Stiers, Xander Stoopen, Jorrit Vanhamond, Tibo Van Loon, Aaron Vogels en Yannick Vos.
De elites z/c: Michiel Breugelmans, Jens Clynhens, Jonas Cornelis, Thomas De Milde, Han Devos, Vincent De Vos, Thimo Fuchs, Wouter Goosen, Owen Jacobs, Glenn Loenders, Niels Merckx, Jeff Peelaers, Mattias Raeymaekers en Ward Van Dyck.
De masters: Davy Cnops en Roland Degeest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *