logo Casalina

Het Urbano – Vulsteke Cycling Team genoot van het zonnetje in Trois Ponts

Het Urbano – Vulsteke Cycling Team genoot van het zonnetje in Trois Ponts
Urbano - Vulsteke CT op stage in Trois Ponts

De renners en de staff van het Urbano – Vulsteke Cycling Team trokken voorbije zonnig weekend naar het Luikse Trois Ponts. Ze gingen erheen om al een eerste voorzichtig fundament voor volgend wielerseizoen te leggen en ook om elkaar nog beter te leren kennen, waar nodig. Er waren verschillende nieuwe namen aanwezig, het werd alleszins een gezellige boel.

“We hopen met Glenn Debruyne, Brecht Stas, Jasper Kaesemans en Ronan van den Put, Sean Bero en Jonas Philips de geschikte eliterenners in ons team hebben om jonge beloftes te leiden en gidsen in het “echte” grote peloton. Versterking is er zeker en ook de staff werd aangesterkt met Stijn De Vriese die overkomt als ploegleider van EFC. Het was een leuk kenningsmakingsweekend in Trois Ponts”, klonk het bij de ploeg.

De ploegtrainingen starten begin december en de winterstage in het Spaanse Altea is zo goed als geregeld. Ze stellen zich de Topcompetitie Road Series voor U23 renners in plaats van de Lotto Beker Van België tot doel. Ook het fietsenmerk werd veranderd, ze stappen over naar Giantfietsen. Iedere renner zal een fiets in bruikleen krijgen, die hopelijk tegen half januari 2023 ter bestemming zijn. Kortom deze ploeg heeft duidelijk niet stilgezeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *