logo Casalina

Stan Craps’ droom komt uit met podiumplaats in Ronde van Vlaanderen

Stan Craps’ droom komt uit met podiumplaats in Ronde van Vlaanderen
Vlnr tweede Axel Van Den Broek, winnaar Cédric Keppens en derde Stan Craps

Nieuweling Stan Craps pakte uit met een topprestatie tijdens de Ronde van Vlaanderen voor nieuwelingen. De renner in vorm kwam er namelijk als derde over de streep. Hij pakte kort geleden voor de tweede keer op een half jaar tijd een provinciale titel in Boortmeerbeek, in de winter had hij dit er al in het veld gerealiseerd.

“Ik ben heel blij met deze podiumplaats het is een droom die uitkomt. Ik heb heel de koers vooraan gereden en ook mee versneld wanneer het nodig was. Ik probeerde van de rest af te raken op de laatste kasseistrook. Gelukkig had ik ook mijn spurt in het achterhoofd. In de slotkilometer kon ik in de omvangrijke grote groep nog aan valpartij ontwijken. In de slotbocht posteerde ik me als zevende en ik kon nog naar de derde plaats spurten. Ik ben blij met deze podiumplaats na een zeer actieve wedstrijd en verloop”, wist de snelle man uit Loonbeek van Brain² Olympia Tienen.

Craps schreef actief mee het koersverhaal

Het was een heel actieve koers en zware koers, zowel qua renners als het parcours. Nu kan ik met dit goed gevoel naar het Vlaams kampioenschap van vandaag in Sint-Martens-Bodegem, in het Pajottenland, waar ik hopelijk ook mee kan doen voor het podium. In het weekend doe ik mee aan de tweedaagse GP Vermarc Sport in Rotselaar en de slotdag in Nieuwrode.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *