logo Casalina

Seppe Van Den Boer vanaf volgende herfst twee jaar belofte bij de Baloise – Trek Lions

Seppe Van Den Boer vanaf volgende herfst twee jaar belofte bij de Baloise – Trek Lions
Seppe Van Den Boer centraal in beeld met de bijna fluogele fiets en witte helm

Elewijtse tweedejaarsjunior Seppe Van den Boer ziet zijn goede prestaties beloond. Sven Nys en co kregen zijn groei- en vormcurve van de voorbije jaren in het oog en nemen hem vanaf volgende herfst voor minstens twee seizoenen aan boord bij de Baloise-Trek Lions. Het contract werd vorige woensdag getekend en met zijn resultaten, onder andere de wereldbekerzege in Gavere zet hij dit luister bij.

De meervoudige provinciale kampioen van Vlaams-Brabant liet in Gavere een sterk nummer zien.

“Ik ben heel fier dat ze iets in mij zien. Hard werken beloond zien, dat is enorm leuk”, reageerde de AA Drink – Young Lion  gevat na zijn “promotie”.

Vanaf de wereldbeker in het Nederlandse Hulst (27/11) kwamen de strakke resultaten eraan voor de oudste van de drie veldritgebroeders. Hij pakte tot nu toe drie zeges met Baal en de wereldbekers in Antwerpen en Gavere, een tweede stek in de Superprestige in Boom en derde plaatsen in Kessel, Hulst en Essen.

Seppe betwist vandaag de Superprestige in Heusden-Zolder, daarna volgen de Azencross in Loenhout (vr 30/12), de GP Sven Nys in Baal (zo 01/01) en X²O Badkamers Trofee in Koksijde (do 05/01).

Seppe zal vanaf 1 september 2023 minstens twee seizoenen voor de rood-blauwen uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *