Q8 tempo oil banner

 

Schrijf je in voor de mountainbikekampen van Cycling Vlaanderen Vlaams-Brabant!

Schrijf je in voor de mountainbikekampen van Cycling Vlaanderen Vlaams-Brabant!
Een indruk van het mountainbikekamp in Heverlee Foto Cycling Vlaanderen Vlaams-Brabant

Naar jaarlijkse gewoonte worden er in de zomervakantie supercoole mountainbikekampen georganiseerd door Cycling Vlaanderen Vlaams-Brabant. Ze organiseren dit in samenwerking met Tofsport Leuven en Leuven Fietst! In de loop van komende zomer worden vier van zulke kampen georganiseerd aan het provinciaal wielercentrum, gelegen in de Hertogstraat in Heverlee.

Deze kampen vinden plaats van 5 tot 9 juli, 12 tot 16 juli, 16 tot 20 augustus en van 23 tot 27 augustus. Je bent hiervoor welkom aan het Stade Chomé (provinciaal wielercentrum Heverlee) in de Hertogstraat 203 bus 2 in Heverlee.

Alle sportieve kinderen die tussen 2005 en 2012 geboren zijn én die graag mountainbiken, sporten, spelen en zich willen amuseren zijn meer dan welkom. Dagelijks kunnen ze hun kunstjes laten zien of deze bijschaven tussen negen en zestien uur. Dit is een externaat-kamp dus de kids dienen dagelijks te worden gebracht en opgehaald. Opvang is er al vanaf acht uur en dit tot 17 uur.

Op het programma staan onder meer 25 tot 45 km mountainbiken, afhankelijk van de niveaugroep waarin je terecht komt. Daarenboven is er nog twee uur keuze uit een andere sport zoals tafeltennis, basketbal, voetbal, petanque, badminton,… Je kan met je eigen mountainbike aan dit sportkamp deel nemen of je kan er ook een huren. Bij slecht weer wordt een alternatieve activiteit voorzien. Voor de kinderen is het middagmaal steeds inbegrepen.

Interesse? Schrijf je asap in via http://bit.ly/MTB_LeuvenFietst

Extra informatie nodig? Dat valt te verkrigjen bij kampleider Laurent Dupon.

Geef een reactie