logo Casalina

Provinciale veldrittrainingen starten

Provinciale veldrittrainingen starten
De jonge crossers leren onder andere over balkjes springen

Wil je spelenderwijs kunnen crossen door de modder of het zand, springen over balkjes, trappen nemen als een hordeloper? Dit en nog veel meer leer je tijdens de provinciale veldrittrainingen van Cycling Vlaanderen – afdeling Vlaams-Brabant!Kom elke woensdagnamiddag naar Heverlee voor tal van leuke trainingen!

Coach Daniël van Oosterwyck had tot enkele jaren geleden een lange traditie van veldrittrainingen in Gelrode. Hier kwam verandering in toen Cycling Vlaanderen afdeling Vlaams-Brabant zijn hoofdkwartier onderbracht in de Heverleese Hertogstraat.

Van Oosterwyck leert je de kneepjes van het vak! Hij had zo al onder andere crossers Niels Albert, Vincent Baestaens, Bart Verschueren en huidig profrenner op de weg Kobe Goossens onder zijn vleugels en van hem leerden ze veel. Vanaf 2 september tot 27 januari kunnen aspiranten, nieuwelingen en junioren iedere woensdagnamiddag tussen 14.30 en 16.30 uur terecht voor veldrittrainingen, met uitzondering van 11 november.

De wekelijkse afspraak is er aan het Provinciaal Centrum in de Hertogstraat 203/2 van 14.15 tot 14.30 uur. Coach Van Oosterwyck kan je voor vraag en antwoord bereiken via 0494816469 of daniel_v_oosterwyck@msn.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *