logo Casalina

Overnameplan Juwelierszaak Wim Ruelens opgeborgen. Ruelens blijft inzetten op pilootwagens in de koers met Sport Omroep en Rodania

Overnameplan Juwelierszaak Wim Ruelens opgeborgen. Ruelens blijft inzetten op pilootwagens in de koers met Sport Omroep en Rodania
Thijs Van Goidsenhoven (l) en Wim Ruelens

De geplande overname van de juwelierszaak van Wim Ruelens aan de Leuvensesteenweg in Boutersem gaat voorlopig niet door. De plannen en contracten zaten op zich al in een vergevorderde fase, tot wanneer de huidige pandemie roet in het eten strooide.

Wim Ruelens en zijn overnemer en jarenlange toeverlaat in de zaak, Thijs Van Goidsenhoven, hadden hun overeenkomst klaar en het mondeling akkoord van meerdere grootbanken was gegeven. Helaas bracht de “covid 19-onzekerheid” koudwatervrees met zich mee bij de financiële instellingen op het moment dat ze hun contracten moesten voorleggen. Thijs kreeg van de kredietcommissie te horen dat de angst voor een nieuwe financiële crisis ineens zeer groot was en er daarom veel strenge voorwaarden gelden voor het verkrijgen van de nodige leningen. Zo werd er voor ondertekening plots een veel grotere eigen inbreng gevraagd. Hierdoor bleef het eerder opgestelde financieel plan niet langer realistisch.

“Uitstel is geen afstel! De positieve zakenrelatie tussen ons worden verder gezet en niets belet ons om in betere tijden onze plannen verder te zetten”, stelt Thijs.

Deze ontwikkelingen veranderen niets aan de plannen van Wim Ruelens met zijn pilootwagens in de koersen. De voorbije periode was hij vlijtig bezig met de herbestickering van enkel wagens om zijn project “Sport Omroep” tijdig klaar te krijgen voor het nieuwe koersseizoen. Er zullen twee wagens uitrijden met de nieuwe Sprot Omroep Tune. Vervolgens zal Ruelens ook verantwoordelijk zijn voor de opmaak van de planning van de Rodaniawagens. Hij zal bekijken in welke wielerwedstrijden deze wagens zullen rijden.

Een pilootwagen van Wim Ruelens
Een pilootwagen van Wim Ruelens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *