logo Casalina

Negende Vlierbeekriders Classic komt eraan op zaterdag 25 juni

Negende Vlierbeekriders Classic komt eraan op zaterdag 25 juni
De Vlierbeekriders Classic op 25 juni 2022

Alle fietsliefhebbers uit Kessel-Lo en ver daarbuiten, jong en minder jong, zijn op zaterdag 25 juni welkom op de negende editie Vlierbeekriders Classic. Het zal andermaal een tocht worden met een knipoog naar het voorbije WK wielrennen in en rond Leuven.

“Aangezien we vanuit de Abdij van Vlierbeek als startplaats dicht bij het WK-parcours van vorig jaar in Leuven liggen, hebben we ons voorgenomen jullie hier alvast opnieuw van te laten genieten”, klonk het bij de organiserende Vlierbeek Riders.

De verschillende parcours zijn dit jaar in een nieuw jasje gestoken, het concept is wel nog steeds hetzelfde. Er worden vijf toertochten naar ieders mogelijkheden aangeboden. Voor de extra geoefende fietser zijn er twee begeleide ritten in het leven geroepen.

Meer informatie omtrent de ritten en de mogelijkheid om vooraf in te schrijven vind je op https://vlierbeekriders.be/…/vlie…/praktische-informatie

De organisatie hoopt vele renners, geoefend en minder geoefend, te verwelkomen op één van onze bepijlde of begeleide ritten om er een fantastisch fietsevenement van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *