logo Casalina

Na twee seizoenen keert Sven Verbeeck terug naar het Stageco CT

Na twee seizoenen keert Sven Verbeeck terug naar het Stageco CT
Sven Verbeeck moet de goede weg terug vinden bij het Stageco CT

Klimmer Sven Verbeeck (22) uit Rotselaar verlaat na twee jaargangen het Wallonie-Bruxelles Development Team. De voormalige mountainbiker keert terug naar de oude stal van het Aarschotse Stageco CT waar hij opnieuw het wielerplezier wil terugvinden.

In zijn eerste seizoen bij de fluogelen kampte hij met een vorm van klierkoorts. Het voorbije seizoen waarvan de kalender werd geteisterd door corona verliep onregelmatig.

“Ik reed het voorbije seizoen mijn laatste jaar als belofte in het opleidingsteam van Wallonie-Bruxelles. Gezien dat een team is dat enkel voor beloften is voorzien, heb ik daar nu geen plaats meer. Ik keer met plezier terug naar het mij vertrouwde Stageco CT waar ik vele bekende gezichten terug zie zoals dat van mecanicien Gert Moeurs. Ik ben er vooral van plan om mijn plezier op de fiets terug te vinden in mijn eerste jaar als elite z/c. Ik heb geen bepaald programma voor ogen, gesteld dat corona geen roet in het eten smijt. Ik neem het zoals het komt en ga geen uitdaging uit de weg. We zien wel hoe het allemaal zal verlopen”, kijkt Verbeeck al reikhalzend uit naar 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *