logo Casalina

Julie Brouwers had graag nog langer in het veld gereden

Julie Brouwers had graag nog langer in het veld gereden
Julie Brouwers duikt haar laatste cyclocrossweekend van het seizoen in

Eerstejaarsbelofte Julie Brouwers uit Balen sluit haar veldritwinter af met een stevige dubbel in het zand. De Waaslandcross in Sint-Niklaas en de Sluitingsprijs in Oostmalle vormt het strijdtoneel waar ze haar laatste uitspattingen in het veld laten zien en waarom niet een mooi resultaat kan neerzetten?

Het voorbije weekend startte ze in Brussel niet door last aan de knie, dit na een val in Eeklo. Nu is ze voldoende hersteld.

“Dit weekend staan er nog twee zandcrossen op het schema en dat met goed weer in het vooruitzicht. Ik heb bij deze heel veel zin om de laatste crossen nog alles te geven! Ik vind het wel spijtig dat het seizoen erop zit, want ik heb eigenlijk nog zoveel motivatie. Het zijn bovendien nog twee crossen die ik heel graag fiets, ik kijk er naar uit! De grootste toppers zoals Ceylin Alvarado en Lucinda Brand, dus ik ga nog proberen om de volle twee dagen een goede uitslag te rijden en mijn seizoen met een goed gevoel af te sluiten”, wist de doorbijtster van het Vondelmolen – De Ceuster CT. “Ik kan tevreden terugblikken op mijn seizoen met een EK- en een WK-selectie en dat als eerste jaars belofte. Ik hoop om volgend jaar nog stappen vooruit te kunnen zetten. Zodat ik de aansluiting met de top elk jaar weer dichterbij zie komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *