logo Casalina

Jetze Van Campehout rijdt zijn eerste cross van 2021 in Mol

Jetze Van Campehout rijdt zijn eerste cross van 2021 in Mol
Jetze Van Campenhout rijdt zijn eerste cross van 2021 in Mol. Foto met dank aan Marnick Vankevelaer

Na enkele weken het hoofd leeg maken en trainen komt eerstejaarsbelofte Jetze Van Campenhout in de Zilvermeercross in Mol aan de bak. De goede starter van Group Hens – Maes Containers legt de lat niet te hoog en is al tevreden indien hij de meet haalt in deze zandcross. In zijn eerste seizoen meteen tussen de profs is progressie boeken de doelstelling.

Zijn laatste cross dateert van eind december in Bredene. Daarna laste de tiener uit Kapelle-op-den-Bos enkele dagen rust in en begon daarna met duurtrainingen.

“Die weken training die ik achter de rug heb, verliepen prima. Het valt moeilijk te zeggen wat er mogelijk is in Mol. Uitrijden en met een goed gevoel naar huis kunnen terugkeren zou heel goed zijn. Het is van Bredene geleden dat ik nog een wedstrijd heb gereden, dus ik vermoed dat ik serieus ga afzien. Door de aanwezigheid van het zand op de omloop en enkele andere elementen, denk ik wel dat het een rondje is dat me moet liggen.”

Het is de eerste keer dat Jetze in Mol zal aanzetten.

“Er zijn nog wel een aantal wedstrijden die ik nog niet eerder had gereden heeft bij de jeugd. Dan is er af en toe eens iets nieuws bij en dat werkt ook weer motiverend. Ik start misschien wel achteraan maar ik zie het absoluut wel zitten. Ik kom fris aan de start en verwacht ondanks het labeur wel een leuke ervaring.”

Buiten Jetze starten van “Team Vinnie” eveneens Vincent Baestaens, Lander Loockx, Tom Meeusen en Daan Soete in een mogelijk besneeuwde versie van de Zilvermeercross van Mol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *