Q8 tempo oil banner

 

Jarno Jordens ruilt Stageco CT in voor het continentale Tarteletto-Isorex

Jarno Jordens ruilt Stageco CT in voor het continentale Tarteletto-Isorex
Spurtend werd Jordens (tweede van links) derde in het Aarschotse criterium

Na twee seizoenen bij het Aarschotse Stageco CT zal Jarno Jordens (21) vanaf begin 2022 uitkomen voor het continentale Tarteletto-Isorex. De twintiger werd opgeleid als veldrijder bij de huidige AA Drink – Young Lions van Sven Nys, maar maakte bij het Stageco CT de overstap naar de weg en dat rendeerde snel.

Het voorbije seizoen evolueerde Jordens naar betere resultaten op de weg, daarbij ook enkele zeges en dat ontging enkele teams niet.

“Ik was het allesbehalve beu bij het Stageco CT, het was daar een leuke bende. De stap naar Tarteletto-Isorex is een stapje vooruit. Ik had nog enkele aanbiedingen als teams van hetzelfde niveau als bijvoorbeeld Stageco of Myselan. Hun programma sprak mij enorm aan en ik viel hen op door mijn resultaten van het voorbije seizoen. Ook mijn sprint vonden ze een interessante troef voor bij hen in de ploeg”, stelde Jordens. “Uiteraard gaat mijn focus volop naar de weg. Mijn wegprogramme voor volgend seizoen staat nog niet vast, wat deze winter wel vast staat is dat ik deze winter een veldrit of vijf zal betwisten.”

Voorts helpt hij zijn vriendin Julie Brouwers uit Ham regelmatig wel eens in de materiaalpost tijdens haar cyclocrossen.

Geef een reactie