Q8 tempo oil banner

 

Jarno Jordens legt beslag op derde plaats in Lommel

Jarno Jordens legt beslag op derde plaats in Lommel
arno Jordens in het verweer Foto Jo Groenevinger www.cyclingsite.be

Rillaarse wielerbelofte Jarno Jordens (21) bewandelt deze week verschillende paden. In de vlakke Kristalkoers in Lommel reed de vrijbuiter van het Aarschotse Stageco Cycling Team naar een derde plaats. Deze week legt hij de lat niet laag door donderdag te starten in de klimkoers in het Luxemburgse Herbeumont.

“Ik had de hele week voordien geen goed gevoel op training, dat beloofde al niet veel goeds. Ik stond dus zonder enige verwachting aan de start, vanaf de eerste ronde was ik mee met elke aanval en ik heb het ook zelf geprobeerd. Na negen ronden raken we dan toch weg met een groep van om en bij de vijftien renners. Met nog twee lussen te gaan sluiten er nog tien renners aan. We stormen dus met zijn vijfentwintigen naar de meet om te spurten voor winst. In de sprint zat ik net iets te ver waardoor ik er niet op tijd kon uitkomen en zo derde werd. Ik ben over deze prestatie heel tevreden, ik had me geen betere seizoenstart kunnen voorstellen”, blikt de derde terug op zijn wedervaren.

De klimkoers in Herbeumont is zijn volgende obstakel.

“Ik heb nog nooit een klimkoers gereden, dus ik weet nog niet echt wat ik ervan moet verwachten donderdag. Het gaat afwachten worden en zien hoe ver ik kan raken. Ik denk wel dat van uit ons eigen team Lars Put en Ronan van den Put ver gaan geraken”, voorspelt Jordens.

Geef een reactie