logo Casalina

Het Unlimited Cycling Team Belgium boekt succes op Nürburgring

Het Unlimited Cycling Team Belgium boekt succes op Nürburgring
Het Unlimited Cycling Team Belgium deed het behoorlijk in Duitsland
Het Unlimited Cycling Team Belgium trad op met tien renners aan op het Duitse Rad am Ring 2022 op de Duitse Nürburgring. De formatie uit Assent veroverde het podium in alle reeksen waarin ze aan de start kwamen, toch een uitzonderlijke prestatie.

Hieronder een overzicht van hun prachtige dag

Op de 150 kilometer Jederman Rad Am Ring won Michael Apers uit het Oost-Vlaamse Bazel. Bram Vanbroekhoven uit Olmen werd overall vijfde en tweede in zijn agegroup. Tijs Huygen uit Morkhoven laveerde naar plaats elf. Dankzij het doorzettingsvermogen van Leuvenaar Wouter Huybens hadden ze een vierde man in de uitslag waardoor ze als derde eindigden in het ploegenklassement.
Op 75 kilometer jederman Rad Am Ring behaalde Yente Nijs uit Nieuwrode zilver en won hij zo daarenboven zijn leeftijdsreeks. Zijn broer Milan Nys overschreed de meet als zevende en won zijn agegroup. Wannes Galicia uit Tremelo volgde overall acht posities verder als vijftiende. Provinciaal kampioen bij de elite 3 Seppe Galicia uit Tremelo en Niels Vanderheyden uit Zelem reden een verdienstelijke wedstrijd. Op deze manier kwam er zilver voor het UCTB in het ploegenklassement.
Yente Nijs (l) als tweede in zijn agegroup geniet van een pintJE
Yente Nijs (l) als tweede in zijn agegroup geniet van een pintJE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *