logo Casalina

Het familiale Cycling Team 14 ALL 41 wil in zijn derde seizoen (inter)nationaal scoren

Het familiale Cycling Team 14 ALL 41 wil in zijn derde seizoen (inter)nationaal scoren
Gert (l) en Pascal van All 41 14 All in Boutersem

Voor het derde jaar op rij werd het Cycling Team 14 ALL 41 fier om de ploeg voorgesteld. Net zoals vorig seizoen vond deze plechtigheid plaats in hun thuisbasis in Boutersem, in Café De Pomp. De ploeg werd opgericht in december 2019 door Gert Deno en Pascal Ryckaert, gesteund door hun partners Liesbet en Lisa. De eerste wedstrijddeelname vond plaats in het wielerseizoen 2020. Ondertussen zijn we al drie jaar verder, aan motivatie nog steeds geen gebrek!

“Samen vormen wij een hechte vriendenploeg, zowel op als naast de fiets. We zijn er rotsvast van overtuigd dat de beste resultaten behaald kunnen worden door een goede en familiale spirit. Deze instelling vormt de basis om onze ploeg verder uit te bouwen. In tegenstelling tot vorig seizoen werd de ploeg teruggebracht van vier tot twee renners. Samen met onze verzorger kijken we uit naar het nieuwe seizoen. Als vereniging vinden wij onze regionale wortels heel belangrijk. Door promotie te bieden aan bedrijven uit de regio wensen we hen de mogelijkheid te geven om mee te groeien. Dat willen we graag doen door nauw samen te werken. Deze mensen willen we dan ook heel erg bedanken voor hun steun”, klonk het bij 14 ALL 41.

De wedstrijden waaraan ze deel nemen vinden plaats in binnen- en buitenland en op amateur- en mastersniveau.

“Vaak zijn wij aan het werk in koersen voor onze leeftijdsklasse in de regio. Onze renners rijden wedstrijden in zowat alle bonden van het land, in beide landsdelen.
Daarnaast staan er ook enkele eendagswedstrijden en meerdaagse rittenkoersen in het buitenland op het programma die de nationale interesse overstijgen. Dit brengt ons interessante publiciteit waar wij graag onze sponsors van mee laten profiteren. Gert Deno (55) uit Boutersem heeft vanaf de voorbije winter opnieuw een
persoonlijke trainer onder de arm genomen. Zijn verwachtingen zijn, na een snel te vergeten 2022 door een ziekte in het gezin, opnieuw hoog gespannen en hij start het seizoen met torenhoge ambities. Pascal Ryckaert (43) uit Lembeek hoopt dit jaar gespaard te blijven van ziekte. Door een covidbesmetting zag hij een groot deel van vorig seizoen verdwijnen. Toch behaalde hij in juli nog een vierde plaats in de Gran Fondo op de Nürburgring in Duitsland. Dit jaar wil hij beter”, klonk het.

Sportverzorger Stefan Vreys is het slotcompartiment van dit trio. Hij neemt geregeld de renners onder handen waardoor ze met frisse spieren aan de start van de
wedstrijden kunnen verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *