logo Casalina

Het Aarschotse Urbano Cycling Team versterkt zich

Het Aarschotse Urbano Cycling Team versterkt zich
Dag Verbeeck (centraal in beeld) in zijn laatste juniorenkoers in Neerijse; komt ook naar het Urbano CT

Corona of geen corona, het Aarschotse Urbano Cycling Team doet er alles aan om volgend seizoen sterk in te zetten. Ze trokken enkele junioren aan om als eerstejaarsbelofte te fungeren en daarnaast werd klimmer Felix De Groef uit Vaalbeek ingelijfd.

Stan Lagrou uit Rillaar, de West-Vlaming Lucas Dewachter en Emiel Vanacker, Nils Verheyen uit Kontich, Wilselse spurter Dag Verbeeck, Ward De Leeuw uit Molenstede, Brice Dedeurwaerdere zijn de junioren die het Urbano CT uitkozen om hun eerste ervaringen op te doen in het peloton van “de grote mannen”. De Limburgse belofte Vincent Van Hemelen maakt de overstap van het GM Recycling Team.

Vaalbeekse elite z/c Felix De Groef miste het seizoenseinde door een zware hersenschudding, maar staat in 2021 paraat in de groen-wit-oranje kleuren van het Urbano CT. “Allrounder Felix De Groef zal graag aan zijn jongere teammakkers zijn jarenlange ervaring in de wielersport met hart en ziel delen. Hopelijk zien we Felix in onze trui ook het zegegebaar maken in 2021!”, klonk het uitgelaten bij zijn nieuwe team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *