logo Casalina

Geflitst op training: Witze Baudet en vriendin Milla

Geflitst op training: Witze Baudet en vriendin Milla
Milla en Witze hebben het naar hun zin

Witze Baudet uit Grootlo, een gehucht van Heist-op-den-Berg nabij Schriek, komt uit voor het BMX Dennenteam Keerbergen en traint met plezier op de omloop aan de sporthal. Onlangs nam hij zijn vriendin Milla mee naar een oefenstonde, zij stond enkele angsten uit maar overleefde haar eerste kennismaking met het BMX’en zonder val of kleerscheuren.

Mila heeft een sportief verleden, ze haalde een nationale titel trampoline. Ze was al eens meegeweest naar een manche van de 3 Nations League in Duitsland. Het leek haar best mee te vallen, dus ze besliste mee te komen trainen. Het was toch vermoeiender dan gedacht…

Witze zelf beoefent de sport al vanaf zijn vierde en rijdt mee met de boys 17+ en de cruisers 17-29, waar hij ondermeer tegen topper Wannes Magdelijns uitkomt. De doelen van Baudet zijn dit seizoen het WK, EK en BK voor de cruisers. Dat EK vindt in Dessel plaats, een motiverend gegeven voor Witze. En Milla? Die zal komen supporteren en heeft na haar eigen ervaring een tikkeltje meer bewondering verkregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *