logo Casalina

Frauke Tordeurs eindigt haar wegseizoen zoals het begon, met winst!

Frauke Tordeurs eindigt haar wegseizoen zoals het begon, met winst!
Frauke Tordeurs pakte dit seizoen al de provinciale titel op de weg

De Halse van Royal Cureghem Sportif, Frauke Tordeurs, begon haar seizoen met winst in Sint-Joris-Weert. Tussendoor pikte ze voor eigen fans in Halle de provinciale titel op. Onlangs besloot ze op een mooie manier haar wegseizoen. Ook in Merchtem was ze de beste bij de dertienjarige aspirantes. Ze zal nu enkele weken rusten vooraleer het veld in te duiken.

“Het was fijn om na mijn eerste wedstrijd van het seizoen ook mijn laatste te winnen. Het was voor mij een mooie afsluiter van de weg dit jaar. Ik ben tevreden, ik had nooit gedacht om drie wedstrijden te winnen en ook nog eens Vlaams-Brabants kampioene te worden. Ik kijk al stilletjes vooruit naar volgend jaar en hoop dan om opnieuw een stapje vooruit te kunnen zetten. Ik ben nog niet meteen aan rusten toe, want ik duik binnen twee weken al het veld in. Ik hoop om de goede lijn ook in het crossen door te trekken”, wist Tordeurs die momenteel zowel provinciaal kampioene op de weg als in het veld is.

Die laatste provinciale titel kan ze op zondag 21 november verdedigen in de zevende editie van de Ravestein Parkcross in Boortmeerbeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *