logo Casalina

Fans en familie organiseren driedaagse take away voor veldrijder Len Dejonghe

Fans en familie organiseren driedaagse take away voor veldrijder Len Dejonghe
Fans en familie van Dejonghe die enkele jaren terug meehielpen met zijn eetdag

Supporters van Wilselse belofte in het veld Len Dejonghe kunnen binnenkort hun wielerminnend hartje ophalen. Namelijk op 16, 17 en 18 april kunnen ze hun idool steunen door aanwezig te tekenen op zijn take away! Deze wordt georganiseerd in samenwerking met traiteur Patrick Dumarey. Inschrijven kan uiterlijk nog tot en met zondag 11 april.

Hopelijk hebben de supporters van Len, die uitkomt voor Group Hens – Maes Containers, grote honger want er staan namelijk spaghetti bolognese, carbonara en veggie op het menu. Vidée met puree wordt er eveneens met liefde klaar gemaakt in de keuken. Net zoals de spaghetti kost dit laatste gerechtje twaalf euro. Voor de kinderporties van deze maaltijden moet je acht euro uit je portefeuille toveren. De desserts rijstpap en chocomousse maken je beurs 3,5 euro lichter, een fles witte of rode wijn kosten dan weer tien euro.

Je kan je bestelling komen afhalen op de vertrouwde locatie in Nieuwrode aan het Buurthuis, gelegen op Dorp 5. Indien nodig komen Len Dejonghe, die uit Nieuwrode afkomstig is, en zijn handlangers de gerechten ook leveren in Holsbeek, Aarschot, Lubbeek, Begijnendijk, Tremelo, Rotselaar, Tielt-Winge, Scherpenheuvel, Bekkervoort, Wijgmaal en Wilsele.

Bestellen kan tot en met zondag 11 april en wel via https://forms.gle/moPoo47cHKaEEbqg6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *