Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

Eggo keukens en interieur is de nieuwe shirtsponsor van Baloise Trek Lions

Eggo keukens en interieur is de nieuwe shirtsponsor van Baloise Trek Lions
Thibau Nys (center R) and Baloise-Trek Lions team manager Sven Nys (R) pictured with éggo on the team presentation of the 'Baloise Trek Lions' cyclocross team, at the Sven Nys Cycling Center in Baal, Wednesday 14 September 2022. BELGA PHOTO KRISTOF VAN ACCOM

Het Belgische veldritseizoen is gestart. Dit jaar wordt veel verwacht van Baloise Trek Lions, het team van Sven Nys, dat drie Europese kampioenen telt. Zij worden voortaan ook geruggensteund door èggo keukens en interieur. “De sportieve ambities van Baloise Trek Lions liggen volledig in lijn met onze bedrijfsambities. Allebei halen we steeds alles uit de kast voor het beste resultaat”, stelt Paul David, brand & marketing director bij èggo.  

Vlaanderen ademt wielrennen en met de winter in aantocht verschuift alle aandacht naar het veldrijden. Uitkijken is het onder meer naar Baloise Trek Lions, de ploeg van manager Sven Nys. Aan ambities geen gebrek en met èggo heeft het team nu ook een nieuwe shirtsponsor. De keuken- en interieurspecialist is in volle expansie en wil de komende jaren in Vlaanderen zijn naamsbekendheid verder vergroten.

“Na voetbal is veldrijden de populairste en ook meest gemediatiseerde sport in Vlaanderen, met ongeveer 50 wedstrijden die live op televisie te volgen zijn. Bovendien is het een heel toegankelijke sport, waarbij supporters heel dicht bij hun idolen kunnen komen. Dat hebben wij met elkaar gemeen, want ook èggo is een merk dat een toegankelijk design voor de indeling van het hele huis biedt. In Baloise Trek Lions vonden we bovendien een ploeg die dezelfde familiale waarden deelt”, stelt Paul David. Dat beaamt teammanager Sven Nys:“We zijn erg blij met èggo als nieuwe sponsor van ons team. Het is een sterk merk dat elk jaar duizenden nieuwe klanten weet te overtuigen. We waarderen in het bijzonder de waarden waar èggo voor staat, zoals durf en innovatie, vertrouwen en vooral passie. Net als bij ons bestaat ook hun team uit professionals die zich dagelijks keihard inzetten om een resultaat neer te zetten.”

Ook partner van de academy

Naast het partnerschap voor het veldritteam ondersteunt èggo de komende twee jaar ook de Sven Nys Academy. “We zijn immers veel meer dan een profploeg en willen iedereen de kans geven het plezier van offroad fietsen te ontdekken. Het draait hier helemaal niet om presteren, wel om bijleren”, legt Sven Nys uit. “Zo leren we kinderen hoe ze hun evenwicht beter kunnen gebruiken en een traject beter inschatten, en hoe ze moeten reageren op onvoorziene omstandigheden. Dat zijn bijzonder nuttige skills zij zich in het verkeer begeven. Dat èggo ook onze academy mee ondersteunt, benadrukt ook hun familiaal karakter en sociaal engagement.”

Geef een reactie