logo Casalina

De Niels Albert Bike Store in volle verbouwing!

De Niels Albert Bike Store in volle verbouwing!
Vanaf het ochtendgloren vatte het werk aan bij de Niels Albert Bike Store

De Niels Albert Bike Store in de Kruisstraat in Tremelo is in volle verbouwing. Enkele weken geleden werd begonnen met het plaatsen van een nieuwe toegangsdeur achteraan de winkel. De zwaardere breek- en bouwwerken zijn momenteel al enkele dagen bezig, dit om de werkruimte van de zaak groter te maken.

Albert diende voorbije herfst de bouwaanvraag in en bleef sindsdien niet bij de pakken zitten.

“We begonnen enkele weken geleden met de installatie van de toegangsdeur aan de achterkant. De zaak op zich wordt een kleine honderd vierkante meter groter, dit ter uitbreiding van het werkhuis. Het werd te klein en zo kan je geen optimale service aan de klanten garanderen. Het is de bedoeling om vanaf begin 2021 met zes vaste mecaniciens te werken, dat zijn er nu vier, er komen er met andere woorden twee bij en daar maak ik nu plaats voor”, vertelt de fiere wereldkampioen en zaakvoerder van zijn gelijknamige winkel.

De werkzaamheden begonnen met het plaatsen van de nieuwe toegangsdeur
De werkzaamheden begonnen met het plaatsen van de nieuwe toegangsdeur

Tegen volgende lente wil Niels Albert en zijn team klaar staan voor zijn klanten.

“We gaan ervan uit dat begin 2021 de ruwbouw af zal gewerkt zijn. Voorlopig is er geen vertraging in de werkzaamheden voorzien en zijn er nog geen acute problemen met leveranciers. Het werk zal enkel stil liggen, moest één van de bouwvakkers het coronavirus oplopen. In januari beginnen we dan met de binnenbekleding, op het einde van die maand sluiten we een weekje om de zaak in een nieuw kleedje te steken zowel op de eerste verdieping als beneden. Er komen nieuwe wanden, er komen verkoophoeken bij en het interieur zal er strakker uitzien. Hopelijk zijn we tegen februari klaar om vanaf het eerste frisse lentezonnetje onze klanten verder te kunnen helpen.”

De basis van de verbouwingswerken wordt gelegd
De basis van de verbouwingswerken wordt gelegd

Momenteel mag de Niels Albert Bike Store, gezien de covid 19-maatregelen opgelegd door de regering, enkel herstellingen uitvoeren en bestellingen afhandelen in de vorm van een afhaalpunt.

Er komt zelfs een heuse kraan aan te pas
Er komt zelfs een heuse kraan aan te pas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *